Μενού
Το Καλάθι σας

Πολιτική Επιστροφών

Θέλεις να επιστρέψεις κάτι; Η διαδικασία είναι απλή.

Σκοπός μας είναι να είστε πάντα ευχαριστημένοι απο τις αγορές σας, τόσο απο το φυσικό μας κατάστημα όσο και απο το ηλεκτρονικό, γι αυτό το λόγο η ομάδα μας  είναι πάντα στην διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει.

Αν για κάποιο λόγο δεν είστε ευχαριστημένοι με την παραγγελία σας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή εντός 14 ημερών απο την ημέρα έκδοσης της απόδειξης/τιμολογίου.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ:

ΠΡΟΣ 

Τέρμα Ναυαρίνου
Αμαλιάδα, 27200

 

Στην περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε κάποιο από τα  προϊόντα της παραγγελίας σας , αυτό είναι εφικτό εντός  14 ημερών από την έκδοση της απόδειξης/τιμολογίου σας (όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους κατάσταση να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να μην έχουν φθορές και να μην έχει αφαιρεθεί κανένα ταμπελάκι) συμπληρώνοντας το παρόν έντυπο επιστροφής και αποστέλλοντας το μαζί με τα επιστραφόμενα προϊόντα  στην παραπάνω διεύθυνση. Για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η επιστροφή σας θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση όπως αυτή κρίνεται από τον ποιοτικό έλεγχο του καταστήματος.

Σε περίπτωση αλλαγής-επιστροφής προϊόντος που έχει αγοραστεί με τιμολόγιο το είδος προς επιστροφή θα πρέπει να συνοδεύεται με δελτίο αποστολής με τα στοιχεία στα οποία εκδόθηκε το αρχικό τιμολόγιο, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην επεξεργασία του αιτήματος σας.

Το κόστος επιστροφής επιβαρύνεται  ο πελάτης.

Σε περίπτωση που αποστείλετε το δέμα με χρέωση παραλήπτη τα έξοδα αποστολής θα χρεωθούν στην νέα παραγγελία ή θα αφαιρεθούν από την καρτέλα του πελάτη σε περίπτωση πίστωσης  για μελλοντικές αγορές. 

Μαζί με τα προϊόντα θα πρέπει να συμπεριλάβετε στην συσκευασία :

1)την απόδειξη αγοράς

2) το έντυπο συμπληρωμένο και να έχετε συμπληρώσει αν επιθυμείτε  ΑΛΛΑΓΗ  Ή ΠΙΣΤΩΣΗ

3) Να  πακετάρετε  τα  προϊόντα  στην καινούργια συσκευασία που περιέχεται μέσα στο  αρχικό πακέτο.

Αν επιλέξετε ΠΙΣΤΩΣΗ  το ποσό που αντιστοιχεί στα επιστρεφόμενα προϊόντα  θα πιστωθεί στο ονομά σας  στο κατάστημα μας κατόπιν συννενοήσεως στο info@zaxcurrus.gr έτσι ώστε να το χρησιμοποιήσετε στις επόμενες αγορές σας. 

Σημαντικό, που πρέπει να προσέξεις

  • Όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί,  να μην έχουν φθορές και να μην έχει αφαιρεθεί κάνένα ταμπελάκι.
  • Τα Προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στο αρχικό τους κουτί σε άριστη κατάσταση και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
  • Αν τα επιστρεφόμενα κουτιά των προϊόντων έχουν υποστεί ζημιά, η επιστροφή ΔΕΝ γίνεται δεκτή.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ:

Ελαττωματικά χαρακτηρίζονται τα προϊόντα που έχουν υποστεί ζημιά κατά την παραλαβή τους ή όσα παρουσιάσουν κατασκευαστικό σφάλμα εντός (1) μηνός από την ημερομηνία αγοράς. Τα προϊόντα που παρουσιάζουν ζημιά λόγω χρήσης και φθοράς  δεν θεωρούνται ελαττωματικά. Όλα που φέρουν εμφανές κατασκευαστικό ελάττωμα θα αντικαθίστανται με το ίδιο προϊόν, εφόσον υπάρχει διαθέσιμο διαφορετικά μπορεί να επιλέξει οτιδήποτε άλλο είδος επιθυμεί ο πελάτης.Ωστόσο, το κατάστημα μας διατηρεί το δικαίωμα σε περίπτωση αμφιλεγόμενων παραπόνων, να επιστρέψει τα προϊόντα στομ κατασκευαστή για έλεγχο , ώστε να διευκρινιστεί αν το παράπονο είναι πραγματικό. Ο χρήστης θα ενημερώνεται για την εξέλιξη του παραπόνου του. Όπου είναι εφικτό το κατάστημα μας θα προβεί σε επιδιόρθωση του ελαττωματικού προϊόντος.

Επιπλέον πληροφορίες για αλλαγές εντός Ελλάδας

Το zaxcurrus.gr δεν αναλαμβάνει ευθύνη για τα προϊόντα προς επιστροφή, έως ότου αυτά φτάσουν επιτυχώς πίσω στο κατάστημα μας.

Για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, προτείνουμε να αποστείλετε την επιστροφή σας με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier Γενική Ταχυδρομική.